JOY

JOY is een veelkleurig vormgegeven lees-, doe- en schrijfboek voor meiden in de leeftijd van 14-17 jaar, geschreven door Marije van den Berg en Ploni van Zessen. Er worden thema’s besproken die de jonge meiden uitnodigen na te denken over hoe ze hun lijf, leven en seksualiteit in balans kunnen behouden.

In het schitterend vormgegeven boek Joy leren jonge meiden met behulp van inspirerende teksten, quotes, filmpjes en opdrachten hoe ze hun leven op orde kunnen krijgen volgens Gods richtlijnen. Joy geeft veel aandacht aan belangrijke onderwerpen als gezonde voeding, verantwoorde seksualiteit, het aanbrengen van prioriteiten en het stellen van grenzen.

Voor meiden van 14-17 jaar
Verschijnt maart 2017
Nu al hier in de voorverkoop.

Ploni van Zessen is eigenaar van Voedingspraktijk Balanz en ze begeleidt volwassenen en tieners naar een gezondere levensstijl. Daarnaast geeft Ploni cursussen en lezingen over psychologische en gezondheidsgerelateerde thema’s.
Marije van den Berg is trainer en oprichter van BUtogether, een stichting die trainingen en evenementen organiseert voor jongvolwassenen. Marije schreef eerder Colour, Leef, Schrijf, en Bemin.