Receptenboek en JOY

Receptenboek

Ben je op zoek naar inspiratie om een gezond, gevarieerd en lekker menu op tafel te zetten? Dan is het receptenboek ´50 volwaardige en natuurlijke recepten voor een gezonde levensstijl´ iets voor jou. Dit boek bevat 6 ontbijtrecepten, 8 lunchrecepten, 16 dinerrecepten, 4 toetjes, 6 tussendoortjes, 4 smoothies en 6 verjaardagsrecepten. Alle recepten bestaan uit volwaardige en natuurlijke ingrediënten, welke onmisbaar zijn in een gezonde levensstijl.

Nu ook als E-book!

 

Receptenboek

 

JOY is een veelkleurig vormgegeven lees-, doe- en schrijfboek voor meiden in de leeftijd van 14-17 jaar, geschreven door Marije van den Berg en Ploni van Zessen. Er worden thema’s besproken die de jonge meiden uitnodigen na te denken over hoe ze hun lijf, leven en seksualiteit in balans kunnen behouden.

In het schitterend vormgegeven boek Joy leren jonge meiden met behulp van inspirerende teksten, quotes, filmpjes en opdrachten hoe ze hun leven op orde kunnen krijgen volgens Gods richtlijnen. Joy geeft veel aandacht aan belangrijke onderwerpen als gezonde voeding, verantwoorde seksualiteit, het aanbrengen van prioriteiten en het stellen van grenzen.

Ploni van Zessen is eigenaar van Voedingspraktijk Balanz en ze begeleidt volwassenen en tieners naar een gezondere levensstijl. Daarnaast geeft Ploni cursussen en lezingen over psychologische en gezondheidsgerelateerde thema’s.
Marije van den Berg is trainer en oprichter van BUtogether, een stichting die trainingen en evenementen organiseert voor jongvolwassenen. Marije schreef eerder Colour, Leef, Schrijf, en Bemin.

Mail naar info@voedingspraktijkbalanz.nl voor meer informatie.