Workshops en lezingen

Balanz geeft veel lezingen en workshops over psychologische en gezondheidsgerelateerde thema’s. Hieronder volgen een aantal voorbeelden. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen (interactieve) workshop of lezing op maat aan te vragen.

Workshops (afhankelijk van de locatie en aantal personen) o.a:

Kokkerellen
Koken en bakken van gezonde recepten inclusief uitleg over gezonde voeding

Emotie-eten:
Wil je meer leren over je emoties en zelf weer de baas zijn over wat je eet zonder dat je emoties dit bepalen? Door het delen van ervaringen, de juiste tips en handvatten leer je grip te krijgen op je eetpatroon en je emoties te begrijpen.

Lezingen:

Gezonde voeding en een leven in balans
Deze lezing bevat een theoretische en praktisch overzicht over gezonde voeding en leefstijl gebaseerd op de richtlijnen uit de Bijbel. In de theoretische verdieping komt de basis aan de orde, waardoor duidelijk wordt waarom en welke richtlijnen de Bijbel geeft over gezondheid. Aan de hand van Bijbelteksten, onderzoeken, korte fragmenten en voorbeelden wordt dit toegelicht en ondersteunt. Vervolgens wordt er een praktische vertaalslag gemaakt en worden toepasbare tips en handvaten besproken, zodat duidelijk wordt hoe de richtlijnen dagelijks in de praktijk het beste kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Na afloop van de lezing ontvangen deelnemers een reminder.

Deze lezing vanuit Bijbelse principes is ook te boeken als workshop, waarbij de nadruk meer op de praktijk en het zelf praktisch bezig zijn ligt.

Liefde, gezondheid en leven met God
Hoe kijk jij naar jezelf? Wat is gezonde voeding? En hoe kijkt God hiernaar? Deze vragen en meer worden behandeld in de interactieve lezing ‘Liefde, voeding en leven met God’, waarin Gods waarheid over je identiteit, gezonde voeding en in balans zijn centraal staan. Aan de hand van Bijbelteksten nemen wij je mee naar hoe onze Schepper een gezonde identiteit en levensstijl bedoelt heeft. Verwacht echter geen nieuw wonderdieet, maar leer levensslang in balans genieten!

In balans voor, tijdens en na je zwangerschap

Zwanger zijn is bijzonder, de groei van een uniek mensje! Dit vraagt veel van je lichaam (mentaal en fysiek) en zorgt voor veel veranderingen in je leven. Balans en lekker in je vel zitten is enorm belangrijk. In deze interactieve lezing geeft Balanz inzichten en handvaten, zodat je optimaal kunt genieten rondom je zwangerschap.

Wil je graag meer informatie?
Mail dan naar info@voedingspraktijkbalanz.nl of bel 0611127947.