Workshops en lezingen

Wil je graag meer informatie over een gezonde levensstijl en gezonde voeding? Vraag dan een (interactieve) workshop of lezing op maat aan.

Workshopmogelijkheden zijn (afhankelijk van de locatie en aantal personen) o.a:

Kokkerellen
Koken en bakken van gezonde recepten inclusief uitleg over gezonde voeding

Emotie-eten:
Wil je meer leren over je emoties en zelf weer de baas zijn over wat je eet zonder dat je emoties dit bepalen? Door het delen van ervaringen, de juiste tips en handvatten leer je grip te krijgen op je eetpatroon en je emoties te begrijpen.

Voorbeelden van lezingen zijn:

Gezonde voeding en een leven in balans
Deze lezing bevat een theoretische en praktisch overzicht over gezonde voeding en leefstijl gebaseerd op de richtlijnen uit de Bijbel. In de theoretische verdieping komt de basis aan de orde, waardoor duidelijk wordt waarom en welke richtlijnen de Bijbel geeft over gezondheid. Aan de hand van Bijbelteksten, onderzoeken, korte fragmenten en voorbeelden wordt dit toegelicht en ondersteunt. Vervolgens wordt er een praktische vertaalslag gemaakt en worden toepasbare tips en handvaten besproken, zodat duidelijk wordt hoe de richtlijnen dagelijks in de praktijk het beste kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Na afloop van de lezing ontvangen deelnemers een reminder.

Liefde, voeding en leven met God
Hoe kijk jij naar jezelf? Wat is gezonde voeding? En hoe kijkt God hiernaar? Deze vragen en meer worden behandeld in de interactieve lezing ‘Liefde, voeding en leven met God’, waarin Gods waarheid over je identiteit, gezonde voeding en in balans zijn centraal staan. Aan de hand van Bijbelteksten nemen wij je mee naar hoe onze Schepper een gezonde identiteit en levensstijl bedoelt heeft. Verwacht echter geen nieuw wonderdieet, maar leer levensslang in balans genieten!

Wil je graag meer informatie?
Mail dan naar info@voedingspraktijkbalanz.nl of bel 0611127947.