Wie werken bij Balanz

Leefstijlcoach en gewichtsconsulent Ploni van Zessen – Stuij

Ik ben Ploni van Zessen – Stuij, woonachtig in Brandwijk, getrouwd, moeder van 2 heerlijke dochters en eigenaar van Voedingspraktijk Balanz. Na mijn HBO studie aan de Fontys Sporthogeschool heb ik diverse diëten onderzocht en kwam tot de conclusie dat geen enkel dieet op langere termijn goed voor je is. Zo zijn er veel poedertjes, pilletjes, zakjes en dieetlijsten die jou doen geloven dat je zult afvallen, maar je in werkelijkheid afhouden van gezond leren leven. Mijn visie is dat je met een gezond voedingspatroon, regelmatige beweging en voldoende ontspanning jouw gezonde gewicht kan bereiken. Door een gezonde levensstijl zullen de kilo´s eraf gaan én er afblijven. Duurzaam resultaat en levenslang genieten van een gezond gewicht, dat is mijn uitgangspunt! Leven in balans is denken vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. Klinkt simpel, maar is in de praktijk vaak lastig. Balanz begeleid je daarbij! Gek of eng om advies te vragen? Zeker niet! Velen zijn je al voor gegaan en uit onderzoek is gebleken dat voeding- en gedragsveranderingen meestal pas mét goede begeleiding tot stand kan komen. In mijn werk sta ik voor gelijkwaardigheid, veiligheid, de erkenning van jou als expert van jouw eigen leven, onbevooroordeeld luisteren, vertrouwen en respect.

Ploni van Zessen – Stuij

 

Diëtist Jolien Hofman

Mijn naam is Jolien Hofman, woonachtig in Hardinxveld-Giessendam en werkzaam als diëtist. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en op dit moment ben ik werkzaam bij een zelfstandige diëtistenpraktijk, waar ik spreekuur houd voor volwassenen en voorlichting geef aan kinderen.

Graag wil ik ook hier in de omgeving aan de slag om mensen te helpen op het gebied van voeding en gezondheid. Door mee te werken binnen de praktijk Balanz, hoop ik mensen te ontmoeten die ik daarbij mag helpen. Naast afvallen en aankomen ben ik ook bevoegd om mensen met medische (voedings)problematiek te begeleiden, zoals diabetes, verhoogd cholesterol, darmklachten, etc.

Mijn doel is om mensen te helpen door een luisterend oor te bieden om ze vervolgens op weg te helpen hun persoonlijke doelen te behalen. Geen wijzende vinger die vertelt wat wel en niet mag, maar een helpende hand. Doordat iedereen anders is, blijft maatwerk van belang, waardoor de cliënt meer dan ‘een lijstje’ verdient. Misschien heeft u al zoveel diëten geprobeerd of weet u niet meer waar te beginnen, dan nodig ik u uit hierover in gesprek te gaan. Door een persoonlijk advies en coaching gaan wij samen aan de slag om uw doel te bereiken en te behouden. Anders dan een hip standaard dieet of een afslankmiddel, maar een advies gebaseerd op uw voorkeur, leefomstandigheden en vermogen op een pure en eerlijke manier.

‘Stap voor stap naar een gezonde toekomst, op een manier passend bij de cliënt, zodat eten lekker én leuk blijft.’

Via Algemene informatie diëtist – Balanz vind je ook de algemene informatie van het werk van een diëtist en meer informatie over de vergoedingen en tarieven die gelden bij begeleiding van Jolien.

Mocht je graag willen starten bij Jolien of heb je vragen kun je mailen naar jolien@voedingspraktijkbalanz.nl  of bellen naar 06-26743938.

Jolien Hofman