Ga naar de inhoud

Werkwijze

De juiste balans voor een gezonde levensstijl is voor ieder individu verschillend. Daarom werkt Balanz met persoonlijke voedingsadviezen die gebaseerd zijn op je huidige eetpatroon, levensstijl en je dagelijkse energiebehoefte. Het doel is dat je een gezond voedingspatroon, met voldoende vitaminen en mineralen, ontwikkelt welke je blijvend kunt volhouden.

Er zijn diverse mogelijkheden om jouw gewenste doelstelling te behalen, zoals:

Individuele begeleiding

Wil je je doelstelling op je eigen tempo behalen met individuele aandacht? Voedingspraktijk Balanz levert individuele begeleiding op maat. Je start met een intakegesprek en vervolgens bespreken we welk traject het beste bij je past. De begeleidingsduur is afhankelijk van je doelstellingen en wensen. Individuele begeleiding wordt standaard gegeven in Brandwijk, maar Sliedrecht, Giessenburg en consulten aan huis behoren ook tot de mogelijkheden.

Leefstijl- en weerbaarheidslessen 

Balanz geeft op diverse middelbare scholen leefstijl- en weerbaarheidslessen. Wilt u als school hier ook gebruik van maken. Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden via info@voedingspraktijkbalanz.nl.

Workshops/lezingen

Wil je graag meer informatie of interactie over een gezonde levensstijl en gezonde voeding? Vraag dan een workshop/lezing op maat aan.

Privacyverklaring

Voedingsprakijk Balanz gaat nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over de privacyverklaring.

Mail voor vragen, opmerkingen of suggesties kan naar info@voedingspraktijkbalanz.nl