Werkwijze

De juiste balans voor een gezonde levensstijl is voor ieder individu verschillend. Daarom werk ik met persoonlijke voedingsadviezen die gebaseerd zijn op je huidige eetgewoonten, levensstijl en je dagelijkse energiebehoefte. Het doel van elk advies is dat je een gezond voedingspatroon, met voldoende vitaminen en mineralen, ontwikkelt welke je blijvend kunt volhouden.

Er zijn diverse mogelijkheden om jouw gewenste doelstelling te behalen, zoals:

Individuele begeleiding

Wil je je doelstelling op je eigen tempo behalen met individuele aandacht? Voedingspraktijk Balanz levert individuele begeleiding op maat. Je start met een intakegesprek en vervolgens bespreken we welk traject het beste bij je past. De begeleidingsduur is afhankelijk van je doelstellingen en wensen. Individuele begeleiding wordt standaard gegeven in mijn praktijk te Brandwijk. Consulten aan huis behoort ook tot de mogelijkheden.

Groepsbegeleiding

Wil je graag je doel behalen samen met anderen? Dan is AquaHealth iets voor jou. AquaHealth is een combinatie van voedingsbegeleiding en bewegen in het water. De cursus duurt 12 weken en bestaat uit voedingsbegeleiding en een wekelijkse aquasportles. Tijdens de groepsbijeenkomsten zullen alle onderwerpen omtrent afvallen en gezondheid behandeld worden. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies en je gaat elke week actief aan de slag in het water met een gevarieerde sportles. Daarnaast mag je 12 weken lang onbeperkt banenzwemmen!

De inhoud op een rij:

  • Intake
  • Persoonlijke voedingsadviezen
  • Groepsbijeenkomsten over een gezonde levensstijl
  • Wekelijks 1 aquasportles
  • 12 weken onbeperkt banenzwemmen

De cursus AquaHealth wordt in samenwerking gegeven met Bronbad De Lockhorst op de volgende tijden:

  • Dinsdagavond van 19:30 – 21:15 uur
  • Donderdagmiddag van 13:15 – 15:00 uur

AquaHealth start elke 3e week van september en januari.

Naast groepsbegeleiding in het zwembad is het ook mogelijk (groeps)begeleiding te volgen bij Comefit Club in Hardinxveld-Giessendam. Vraag naar de mogelijkheden via info@voedingspraktijkbalanz.nl

Workshops/lezingen

Wil je graag meer informatie of interactie over een gezonde levensstijl en gezonde voeding? Vraag dan een workshop/lezing op maat aan.

Privacyverklaring

Voedingsprakijk Balanz gaat nauwkeurig om met de persoonsgegevens. Lees meer over de privacyverklaring.

 

Mail voor vragen, opmerkingen of suggesties kan naar info@voedingspraktijkbalanz.nl