Sliedrecht Fit

Doe jij mee?!

Een jaar lang worden er wekelijks 2 uitdagende en afwisselende sportlessen gegeven in en rondom Bronbad De Lockhorst. Ontdek welke sport bij je het leukste vind! Daarnaast krijg je individuele voedingsbegeleiding van Voedingspraktijk Balanz en zijn er ouder- en groepsbijeenkomsten rondom het onderwerp leefstijl! Je krijgt (kook)workshops en interactieve bijeenkomsten met leuke trainers en onderwerpen. Het doel is dat je blijvend lekker in je vel zit, fitter word en een gezond gewicht behoud! De meeste kosten worden vergoed door Sliedrecht Fit. De eigen bijdrage is slechts € 12,50 per maand voor een jaar lang wekelijks twee keer sporten, goede voedingsbegeleiding en leuke (kook)workshops.

Startdatum: 23 oktober 2017 (instroommogelijkheden in overleg).

Kort samengevat:

  • Voor iedere jongeren (12-20 jaar) die graag meer wil sporten/bewegen, fitter wil worden en/of gezonder wil leven
  • Twee keer een uitdagende en gevarieerde sportles in en rondom Bronbad De Lockhorst. Door verschillende sporten te proberen kun je ontdekken wat jij het leukste vind om te doen!
  • Individuele voedingsbegeleiding van Voedingspraktijk Balanz
  • Groep- en ouderbijeenkomsten met leuke (kook)workshops
  • Grotendeels vergoed, eigen bijdrage slechts € 12,50 per maand voor een jaar lang deelname

Meer informatie en/of aanmelden via: info@voedingspraktijkbalanz.nl

Sliedrecht Fit wordt uitgevoerd i.s.m. Bronbad De Lockhorst, Voedingspraktijk Balanz, SOJS, Jeugdgezondheidszorg Rivas, Sportschool Tromp, huisartsenpraktijken Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en Molenwaard en preventiewerk Marije van den Berg. 

flyer sliedrecht fit